Center Parcs De Huttenheugte, Dalen

Center Parcs De Huttenheugte

Een bezoek aan het Aqua Mundo van Center Parcs De Huttenheugte in Dalen. In mijn idee was deze Aqua Mundo wat kleiner dan bijvoorbeeld De Kempervennen of de Vossemeren. Verder zijn de belangsrijste attracties er wel. Wildwaterbaan, grote glijbaan, kleine glijbaan en zelfs een kinderdoebad met glijbaan.

Glijbanen

Er zijn drie waterglijbanen in het Aqua Mundo.

Glijbaan Golfslagbad (80 meter)

Lange witte glijbaan naast het golfslagbad die uitkomt in een apart plonsbad tussen het golfslagbad en de hot-wirlpools.

Glijbaan Themabad (30 meter)

De kleine glijbaan van 30 meter lang. Maar als je het niet weet sta je raar te kijken. Deze glijbaan gooit je in het buitenbad!

Glijbaan Kinderdoebad

Een glijbaan voor de kleintjes in het peuterbad. 30 meter glijbaan maar wel pikdonker. Verlichting erin had wel fijn geweest vooral voor kleinere kinderen (heeft die op de Kempervennen wel).

Wildwaterbaan

De populairste attractie van het Aqua Mundo is wildwaterbaan die erg veel lijkt op die van De Kempervennen. Eerst een stuk buiten en dan door een buis naar binnen. Binnen kom je eerst in een grot. Vanuit daar weer door een buis en dan binnen nog een klein stukje wildwaterbaan. Wel is het landingsbad klein waardoor er erg veel stroming is. Kinderen komen er bijna niet uit.

Adres

Naar zwembadwebsite

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*