Landal Hof van Saksen Nooitgedacht

Landal Hof van Saksen is een luxe vakantiepark met luxe vakantieboerderijen en een prachtig zwembad. Het zwembad van Hof van Saksen heeft een 25 meter wedstrijdbad, Recreatiebad, peuterbaden en wirlpools. Daarnaast is er een glijbaantoren met drie spectaculaire waterglijbanen en er is een 107 meter lange wildwaterbaan buiten.

Spectaculaire waterglijbanen

Tot 19 juli 2017 had het zwembad van Hof van Saksen geen waterglijbaan. De toren met de glijbanen is geopend op 19 juli 2017 voor het publiek.

De drie grote waterglijbanen zijn van wereldnivo met name Bombo. Bombo is een bandenglijbaan met 4 persoonsbanden die uitkomen in een gigantische trechter. Intenso is een 178,5 meter lange interactive waterglijbaan en Presto is 115 meter lang en is een Tube 800 hogesnelheidsglijbaan. De snelheid ligt iets lager dan die van de Bits en de Flits in Tikibad Duinrell in Wassenaar. Presto is de enige body-glijbaan

4e en 5e waterglijbaan

De 4e (Super Crater) en 5e (Cryzy Cones) zijn vooralsnog niet gebouwd. De toren van waaruit de glijbanen starten en eindigen is al wel voorbereid op een 4e en 5e glijbaan. De startbakken en skim-outs zijn al gebouwd, alleen de glijbanen zelf ontbreken buiten nog.

Wildwaterbaan

Met al dat glijbaan geweld zouden we bijna de 107 meter lange wildwaterbaan buiten vergeten.

Adres & Route

Landal Hof van Saksen
Veldweg 22-24, 9449 PW Nooitgedacht
Tel.: 0900 – 1971
Website van dit zwembad >>