Zwembad De Waterperels Lier

S&R De Waterperels in Lier is een sport- en recreatiebad met golfslagbad, wildwaterbaan, lagunebad met stroomversnelling en bubbelbanken, een wellnesshoek met sauna en stoombad, uitgebreide peuter en kinderbaden en een 25 meter sportzwembad.

Uitbreiding

De toch al complete zwemvoorziening is in 2017 uitgebreid met een 90 meter lange bandenglijbaan met licht- en geluidseffecten en een buitenbad met multislide-glijbaan.

Glijbanen

Sinds 2017 heeft De waterperels 1 waterglijbaan, een donkere bandenglijbaan met speciale licht- en geluideffecten. Het geluid staat echter te zacht. Als het druk is in het zwembad is het bijna niet te horen. In de toren, die ook nieuw gebouwd is; zijn afdichtingen aangebracht waarachter ruimte is voor voor nog een glijbaan die nog niet gebouwd is. De bebording in het zwembad heeft het ook over ‘glijbanen’ dat er op wijst dat er nog een 2e glijbaan zal gaan komen, maar wanneer is nog niet bekend.

Wildwaterbaan

Ook De Waterperels heeft een wildwaterbaan. Deze is wel tammer en korter dan bij de andere S&R zwembaden in ganz Belgium.

Adres & Route

S&R DE WaterperelsKazernedreef 100, 2500 Lier
Tel.: 03/293.58.90
Website van dit zwembad >>