Caribabad Gorinchem

Het Caribabad in Gorinchem is een accomodatie met drie verschillende delen. Wedstrijdbad, tropisch zwemparadijs en een openluchtzwembad.

Wedstrijdbad

Het wedstrijdbad is een 25 meter sportzwembad. In de zelfde zwemzaal bevindt zich een ondiep instructiebad.

Tropisch Zwemparadijs

In het tropisch zwemparadijs is het water overal 31 graden. Er is een grote lange en donkere 109 meter lange waterglijbaan met licht- en geluidseffecten. Verder zijn er een stroomversnelling, stoomcabines, twee wirlpools en een peuterbad met 23 meter lange waterglijbaan. In het uitzwem buitenbad kan zomer en winter buiten gezwommen worden. Aangrenzend is er de zwembad-snackbar.

Jungle Slide

In 2017 is de Jungle Slide geopend. In deze 109 meter lange donkere glijbaan met daarin licht- en geluidseffecten kan er gekozen worden uit 16 verschillende thema’s voor het glijden gaan. Er kan Aqua Smasch gespeeld worden in de glijbaan. De score komt op het grote scorebord in het zwembad bij het einde van de glijbaan. Daar wordt ook de actiefoto gemaakt die per mail verstuurd kan worden met een computertje bij het einde van de glijbaan tegen de muur.

Openlucht Zwembad

Het openluchtzwembad is een 25 meter bad met familieglijbaan en drie peuterbaden met spuitelementen. Om de baden heen ligweides en ligbedden.

Waterglijbanen

Watertemparaturen

Wedstrijdbad: 27.2
Recreatiebad: 31,6
Uitzwembad: 32.4
Wirlpools: 33.1

Adres

Caribabad
Bataafsekade 8
4204 AX Gorinchem
0183 623 911
Website van dit zwembad >>