Zwembad De Waterdam Volendam

Zwembad De Waterdam in Volendam is een accomodatie met zowel binnen- als buitenbaden.

Binnenbaden

Binnen is een 25 meter wedstrijdbad, een instructiebad en het recreatiebad te vinden. Vanuit het recreatiebad zwemt u onder de brug door naar het uitzwembad, een klein buitenbadje. Er is een waterglijbaan en tegen betaling van 1,50 kan gebruik worden gemaakt van hot-wirlpools. Tevens is er een zwembadsnackbar.

Buitenbaden

Buiten is er het grote 50 meterbad met daarin 8 zwembaden en twee duikplanken (hoge & lage). Tevens is er buiten een groot recreatiebad met een 43 meter lange glijbaan, de gele glijbaan. Ook is er een kleine stalen glijbaan van 3 meter lang. Om de de buitenbaden heen is er de grote ligweide.

Waterglijbanen

Als we de kleine stalen glijbaan even niet meerekenen dan zijn er twee grote glijbanen. Binnen de blauwe 52 meter lange waterglijbaan met de daglichteffecten en buiten de gele 43 meter lange waterglijbaan. Beide Van Egdom waterglijbanen van het type VE700. Beide glijbanen zijn voorzien van een sensor bij de trap. Wordt de glijbaan een poosje niet gebruikt dan schakelt de waterstroom uit tot dat er zich weer een glijder de trap oploopt.


Locatie

Zwembad De Waterdam
Harlingenlaan 25
1131 JP Volendam
Tel: 0299-365003
Website van dit zwembad >>