Zwembad Zuiderzee Medemblik

Restaurant & Zwembad Zuiderzee is een overdekt zwembad in Medemblik. Het zwembad behoort tot Vakantiepark Zuiderzee maar is ook een openbaar zwembad. Je hoeft dus niet op het park te verblijven om gebruik van dit zwembad te kunnen maken. Het zwembad is klein, alleen een recreatiebad met stroomversnelling en de mogelijkheid om banen te zwemmen in vier banen. Er is een beweegbare bodem over de helt van het toch al niet al te grote bad. Verder is er een apart peuterbadje met glijbaantje, een zwembadbar en een waterglijbaan.

Waterglijbaan

Er is een waterglijbaan van Boer Slides van hetb type “Tube”. De lengte is ongeveer 60 meter (geen EN1069-code aanwezig bij de glijbaan). De glijbaan, een blauwe buis; komt uit in een afgescheiden gedeelte van het recreatiebad.

Watertemparatuur

Recreatiebad: 30 graden
Peuterbad: 30 graden

 

Geen toezicht (op rustige momenten)

Tijdens mijn bezoek was er geen toezicht op het zwembad en dus ook niet op de glijbaan die wel open was. In een openbaar zwembad (want ook niet verblijfsgasten hebben tegen betaling toegang tot het zwembad) is toezicht verplicht, zeker wanneer er een waterglijbaan geopend is.

Adres & Route

Zwembad, Restaurant & Bungalowpark De Zuiderzee
Oosterdijk 1
1671 HJ Medemblik
Tel: 0227 542345
Website van dit zwembad >>